Офертата, която разглеждате, е изтекла! Вижте подобни актуални оферти:

"Укротяване на опърничавата" от Уилям Шекспир с Александра Сърчаджиева гостува в София - на 2 Октомври, в Театър "Българска армия"

Драматичен театър "Гео Милев" ви кани да се насладите на истински шедьовър от Уилям Шекспир с Александра Сърчаджиева в главната роля!

Гледайте спектакъла "Укротяване на опърничавата" на 2 Октомври от 19:00ч в Театър "Българска армия" - за 7лв, вместо за 14лв!

Повече за спектакъла:

Прочети още

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: 2 Октомври 2017 (Понеделник).
  • Разпечатаният ваучер не е билет и трябва да се замени за такъв на билетна каса на Театър "Българска армия" (ул. Раковски 98), най-късно до 20 минути преди началото на представлението.
  • Постановката "Укротяване на опърничавата" се играе на 2 Октомври (Понеделник) от 19:00ч на Голяма сцена на Театър "Българска армия".
  • Офертата важи за място на II Балкон - редове 3 и 4.
  • За допълнителна информация: 02/ 987 23 03.
  • Всички други глобални условия на Iskamiaz.bg
Задай въпрос

Осигурено от Драматичен театър "Гео Милев"

Драматичен театър "Гео Милев" е водещ театрален институт в региона и акумулиращ център на културни събития с над 140-годишна история, от които над 95 са на професионално ниво.

Политиката на ДТ "Гео Милев" е ориентирана към отваряне и обогатяване на собствено културно пространство чрез привличането на публично известни и доказали се творци в създаването на собствена продукция, предоставяне сцената на гастролиращи театри и трупи, ефективно разпространение на собствена театрална продукция. Репертоарната политика поддържа жанрово разнообразие с балансирано присъствие на българска и световна драматургия.

Старозагорският театър е неизменна част от културното наследство и традиции на Стара Загора и региона, има сериозен дял в историята на българското театрално изкуство и амбиции да се заяви и превърне в активен участник в европейското културно сътрудничество.

Повече информация за Драматичен театър "Гео Милев" можете да откриете на адрес www.dtgeomilev.com/index.html или във Facebook.

Галерия

София, Център, ул. Раковски 98 02/ 987 23 03 www.dtgeomilev.com/index.html Понеделник - Петък: 9:00 - 19:10, Събота - Неделя: 11:00 - 19:10ч.
Офертата е осигурена от ДРАМАТИЧЕН ТЕАТЪР ГЕО МИЛЕВ, ЕИК: 000804058, и е със срок за закупуване на оферираните стоки или услуги от 13.09.17 до 22.09.17.
"Укротяване на опърничавата" от Шекспир с Александра Сърчаджиева - на 2 Октомври
Цена: 7 лв
Регулярна цена:
14 ЛВ
Промо отстъпка:
50 %
Спестяваш:
7 ЛВ
Разграбена оферта! Офертата е грабната 52 пъти за 6 дни.

Активни промо оферти:

Виж всички оферти
Присъедини се към нас във Facebook